Over Scooter Service Almere

Leuk dat u meer over mijn bedrijf te weten wilt komen.
Dag in dag uit proberen we bij Scooter Service Almere onze klanten te helpen met hun scooter problemen.

Google Beoordelingen
4.9

Uit +30 beoordelingen scoren wij gemiddeld een 5 uit 5 sterren.
100% van onze klanten beveelt Scooter Service Almere aan!

Mijn naam is Johnny de Groodt en ik ben inmiddels al 14 jaar werkzaam in de brommerwereld. Als jongen van een jaar of 13 was ik altijd al bezig met sleutelen en alles uit elkaar halen om het vervolgens weer in elkaar te zetten. Toen ik 14 jaar was werden de brommers echt interessant, vanaf dit moment was ik hier altijd in mijn vrije tijd mee bezig. Brommers uit elkaar halen en er zelf weer wat moois van bouwen, dit zorgde ervoor dat ik lekker bezig was.

Via deze weg kwam ik bij mijn huidige werkgever terecht, ik kwam altijd onderdelen halen en zij zagen ook dat ik altijd bezig was. Ik heb inmiddels zo een 14 jaar met plezier voor mijn werkgever in de brommerzaak, maar vond het nu tijd worden om hiernaast mijn eigen onderneming te starten. Vanaf 18 december ben ik volledig voor mijzelf aan het werk, ik heb mijn baan opgezegd bij mijn werkgever. Dit is altijd al een droom van mij geweest, eigen baas zijn in hetgeen wat ik leuk vind om te doen!

Die tijd is nu aangebroken, ik ben mijn eigen onderneming gestart op 23 mei 2018 en wil hier alles uit halen wat ik kan! Ik wilde iets aanbieden wat hier in Almere nog niet gedaan wordt door de huidige brommerzaken, namelijk een mobiele reparatie- en onderhoudsservice. Ik zorg voor gemak voor de klant waarbij mijn service natuurlijk voorop staat!

AFSPRAAK INPLANNEN

Is uw scooter stuk? Plan direct een afspraak in!

Na invullen van het contactformulier nemen we binnen één dag contact met u op om een afspraak in te plannen.

Call Now Buttonnu bellen