Over Scooter Service Almere

Leuk dat u meer over mijn bedrijf te weten wilt komen.
Dag in dag uit proberen we bij Scooter Service Almere onze klanten te helpen met hun scooter problemen.

Goede en betrouwbare service en heerlijk dat een reparatie zowel in de werkplaats als bij je op locatie kan dat is erg fijn als je op je werk bent ik zou zeggen ga er aub mee door!
Otto de Vries
Otto de Vries
1700726116
Super service, snel, vakkundig en prijs/kwaliteit in prima verhouding!
Anita Bakker
Anita Bakker
1700692464
Vandaag weer keurig geholpen door vriendelijk, deskundig en servicegericht personeel.
Vincent Klarenbeek
Vincent Klarenbeek
1700685739
Echt een aanrader!!!! Top gozer, ik ga voortaan bij Scooter Service Almere, dezelfde dag me brommer band gemaakt op locatie. Tarieven zijn laag hij mag meer voor zijn diensten gaan vragen ivm service en kwaliteit.
Tamara Kohler
Tamara Kohler
1700643957
Zijn echte toppers, helpen je zo goed ze kunnen, eerlijke prijzen. Gezellige sfeer. Beste scooter garage van flevoland.
Sam van Netten
Sam van Netten
1700213099
Ik breng voortaan mijn scooter hiernaar toe vriendelijke service en goede advies , en streven sommige scooters op de zelfde dag klaar te maken . En ze nemen de aandacht om je ook optijd te bellen I.v.m als je met openbaar vervoer komt andere vervoer middelen. Ik zou zeggen bel ze,mail ze en maak een afspraak ze zullen je altijd te woord staan. Echt zo als het staat binnen 24 uur
francis destang
francis destang
1693911561
De boys in de winkel hebben top verstand. Hebben mij waanzinnig goed geholpen toen de eigenaar met de bus op locatie aan het werk was. Mijn scooter startte niet meer, en ik wist me geen raad meer. Toen kwamen de twee jongens even een kijkje nemen. Een paar schroeven, een paar boutjes en ik was weer op weg!!!!! Nooit meer problemen gehad. Connor, chapeu jongen!! Zonder jou was het niet gelukt !!!
Emirhan
Emirhan
1687615709
Vorig jaar al eens naar mijn brommer laten kijken. Helaas geen gewenst resultaat maar wel een eerlijk advies gehad.(het zou gewoon te duur worden). Daarom een scooter gekocht en deze gister voor een reparatie en grote beurt langs gebracht. Bij ontvangst van mijn scooter de oude onderdelen gezien, met uitleg erbij. Geeft een gevoel van eerlijkheid en transparantie. Omdat de accu leeg was, gestart met de kick. Toen dit niet lukte kwamen de jongen terug naar buiten om stationair te stellen. Kortom; goed bedrijf met gedreven jongens!
Björn
Björn
1686303162
Toppers🎉
Samantha Idema
Samantha Idema
1686072468
Ik ben door John en team super geholpen. Wat we afgesproken hadden is gedaan. Heren bedankt.
Dimitri Molenaar (Dimmol)
Dimitri Molenaar (Dimmol)
1684784200
Had wat storingen met mijn olie en benzine lampjes en is door Johnny goed en snel opgelost!Scooter Service is de plek in Almere waar je brommer of scooter moet brengen voor onderhoud of reparatie 🙏🛵🔧
Dylan K
Dylan K
1684155064
Super goede en fijne service aan huis voor een eerlijke prijs. Ik ben later ook nog naar de shop geweest voor een andere reparatie en daar ook super goed ontvangen door de boys in de winkel. Heel behulpzaam, vriendelijk en eerlijk! Echt een aanrader!!
Stefan Vink
Stefan Vink
1683304466
Heel fijn geholpen! Er wordt duidelijk aangegeven wat alles kost en dat valt echt mee! Tot de volgende beurt en bedankt!
caroline van Rouendal
caroline van Rouendal
1680117830
Goede service,gewoon een goede garage voor scooters.
Martin Stobbe
Martin Stobbe
1676563032
Ze hebben mij zeer snel, vakkundig en voor een goede prijs geholpen met hun aan huis 🚌. wat een service! Ik ga bij een eerstvolgend probleem met onze scooter direct weer met ze bellen.
Peter Van Alphen
Peter Van Alphen
1673628427
Eerlijke, betrouwbare service!Ik ben sinds twee maanden overgestapt naar Johnny en helaas had ik veel pech met de Vespa. Ik ben goed en eerlijk geholpen en ben super tevreden.
Desiree Oey
Desiree Oey
1673536117
Hele goede service voor een nette prijs. Eigenaar is heel hulpvaardig en deelt ook zijn kennis wat ik heel erg waardeer. Zijn zeer kundige mensen. Aanrader voor als je er zelf niet uitkomt...
Ronald van Duijkeren
Ronald van Duijkeren
1673075774
goede service, mensen die er verstand van hebben
Rene Weggemans
Rene Weggemans
1671103468
Zeer tevreden over de service en vakmanschap, het probleem is gelijk opgelost in de garage, de scooter is netjes opgehaald en weer terug gebracht in Almere buiten, ook is alles gecontroleerd en nagelopen olie peil op orde, wat ik het meeste waarder is de eerlijkheid goeie service en kwaliteit.Ik blijf vast klant.
irmgard de Haan
irmgard de Haan
1670423263
Je krijgt eerlijke advies. Goede Snelle service voor een goede prijs! Aanrader!
Murley Roosburg
Murley Roosburg
1668597828
Top service! Super vriendelijk, vandaag voor het eerst geweest maar blijf hier zeker voor de onderhoud van mijn scooter
Jenn Volkers
Jenn Volkers
1667854365
Vandaag op 13-10-2022 is mijn scooter in de ochtend kapot gegaan. Heb ze gebeld en binnen 15 min kwamen ze op locatie en was meteen gemaakt. TOP SERVICE DIT!! Erg blij mee dat ik me weg kon vervolgen.
Yaëlle Dekker
Yaëlle Dekker
1665654180
Vriendelijke monteur en hele goede scooter service! 🙂
Kim Veerman
Kim Veerman
1665509690
js_loader

Mijn naam is Johnny de Groodt en ik ben inmiddels al 14 jaar werkzaam in de brommerwereld. Als jongen van een jaar of 13 was ik altijd al bezig met sleutelen en alles uit elkaar halen om het vervolgens weer in elkaar te zetten. Toen ik 14 jaar was werden de brommers echt interessant, vanaf dit moment was ik hier altijd in mijn vrije tijd mee bezig. Brommers uit elkaar halen en er zelf weer wat moois van bouwen, dit zorgde ervoor dat ik lekker bezig was.

Via deze weg kwam ik bij mijn huidige werkgever terecht, ik kwam altijd onderdelen halen en zij zagen ook dat ik altijd bezig was. Ik heb inmiddels zo een 14 jaar met plezier voor mijn werkgever in de brommerzaak, maar vond het nu tijd worden om hiernaast mijn eigen onderneming te starten. Vanaf 18 december ben ik volledig voor mijzelf aan het werk, ik heb mijn baan opgezegd bij mijn werkgever. Dit is altijd al een droom van mij geweest, eigen baas zijn in hetgeen wat ik leuk vind om te doen!

Die tijd is nu aangebroken, ik ben mijn eigen onderneming gestart op 23 mei 2018 en wil hier alles uit halen wat ik kan! Ik wilde iets aanbieden wat hier in Almere nog niet gedaan wordt door de huidige brommerzaken, namelijk een mobiele reparatie- en onderhoudsservice. Ik zorg voor gemak voor de klant waarbij mijn service natuurlijk voorop staat!

AFSPRAAK INPLANNEN

Is uw scooter stuk? Plan direct een afspraak in!

Na invullen van het contactformulier nemen we binnen één dag contact met u op om een afspraak in te plannen.

Call Now Buttonnu bellen